Админе обърни внимание!!!
#1 FC United 25.10.2012 04:38
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Все нямах време да пусна тази тема,но дойде времето да си кажем някой истини.Лека полека играта върви към своя край.Знаем го всички,но на админа не му пука.Пускат се теми кой се отказва,кой продава отбора си кой го подарява,а колко си тръгват без да дават обяснения незнам.Ето вчера отбора КИНО ФИЛМИ попита толкова ли му е лош играча че няма кой да го купи.18 годишен над 100% никак не е лош,но проблема е че вече няма трансферен пазар.Търсят се само много силни играчи и 14ки СТ,ама тях ги спряха.Админа се опита да раздвижи пазара като ги спя обаче не се получи.Другите таланти почти не се копуват,освен ако не са на 14 години.Видя се че проблема не в СТ,а в това че няма мениджъри.В моята лига има 9 активни от 64 възможни,в другите групи положението е горе доло същото,по 10 ВИП потребиели,което прави около 1500 лв от СМС при положение че се праща само по един,но всички знаем че не е така.Но парите няма да ги броим,колкото и да са са си негови,но можеше да са няколко пъти повече.Помогнах на един пич като му купих играч за да не се откаже,ще помоля някой от богатите колеги да купи играча на КИНО ФИЛМИ,въпреки че това не е наша работа,да спасяваме потребителите.Повечето сме тук отдавна и стоим само заради лафа или заради времето което сме отделили.Преди рестарта имаше период в който всеки отбор зад името си бе написал стачка,но тогава имаше доста повече хора и админа нямаше начин да не обърне внимание.Сега когато пиша тази тема има 5 човека на линия,за справка в един друг мениджър който играя цифрата е 6 753.Админа е инат човек и не обича да му се дава акъл,но трябва да обърне внимание на ръката която го храни.Може би се е разсърдил за нещо,но трябва да направи нещо.Аз съм от групата които се водим съветници,но реално не изпълняваме нищо,в чата тонос и закс от време навреме напишат как сте или нещо от сорта,но нищо не се обсъжда.Както повечто потребители тук играем и други онлайн мениджъри,но явно тук ни е тръпката.Няма смисъл да отричаме че играта добре е замислена,но трябва да се полагат малко грижи.Като за начало ще е добре да се направят няколко неща.

1.Да се стимулират новите отбори,че без тях ние старите след време,живи и здрави няма да можем да попълним групите на ЛШ.Нека започват с по силни играчи,не такива на по 25 години с общ 90%.Нека имат някоя звезда,някоя 14ка,дори СТ няма да зле.
2.Да се увеличат приходите.Цените на билетите да се увеличат минимум двойно.В турнирите всеки кръг да носи добра печалба,да има бонуси за всяка спечелена точка,както е в реалния футбол,спонсорите да дават повече,не както досега за един месец по малко от прихода за един мач.
3.Намаляване на конференциите,писна ми да бия по 7:0 и титлата да се решава по голова разлика.Предлагам конференциите да се намалят на осем,така ще се получат доста дербита,ще има повече интрига.
Предлагани са доста идеи,но мисля че тези са най-спешни,админа ако прояви желание може да се включи в темата,защото е крайно наложително.Не мога да възприема че някой не иска да печели пари,защото реално тук ние искаме да си даваме парите,но няма кой да ни ги вземе,освен ако не е вярно това което говорят доста мениджъри,но няма да го споменавам.

#2 Removed user 25.10.2012 09:58
Loko pd
373 Posts

Играта не загива определено, и в следващата година 100% ще има играчи за ЛШ и КШ, но реално погледнато наистина трябва да се стимулират новите отбори. Премахването на СТ пак ще си помогне малко, така ще се търсят всякакви играчи.
Малко повече реклами на играта също са и нужни.
Каквото става да става.

#3 Removed user 25.10.2012 10:35
Red lasers
1030 Posts

Единственото умно предложение е точка 3.
Не ми се пише да обяснявам как и защо по другите 2.точки , но единственото което може да запази и тези останали , играчи да възвърне малко тръпката от играта и след хвалби тук-там да се запалят нови играчи и колеги и малко по малко пак да се увеличат играчите е именно увеличаването на конкуренцията и възвръщането на тръпката от играта.
Вътрешните първенства отдавна са изгубили блясакът си , я имаш по 2 мача решаващи на сезон я не. Силните отбори имат по няколко важни мача на сезон и тва са последните в турнирите преди да се определи шампиона и да се осмисли целия цезон.

Достатъчно се направи за новите отбори за да могат да станат силни и конкуретни за титла в всяко едно първенство - развиваш ДЮШ , вадиш 14ки , правиш отбор и го развиваш докато ти дойде времето.Истината обаче е проста : не всички искат да правят това , никъде в реалноста така не се печели титла ... всеки иска трансфери - те са тръпка , но уви още една такава в играта беше убита ....
Нито С.Т. са проблем , Призън ти с цял отбор от такива мисля е доста лицемерно да предлагаш да се махнат ....

Всичко стана монотонно и еднообразно - правиш отбор развиваш го почваш на 26-27-28г да печелиш стигаш 31-32г , падаш и идва следващия ... един омагиосан кръг с цел всеки да стане шампион , но не както трябва с кървави дербита , напрежение и интрига до последно , а просто защото си изчакал на опашката за Шампиони да ти дойде редът ......

#4 Removed user 25.10.2012 11:30
Atomic ice
207 Posts

<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Играта не загива определено, и в следващата година 100% ще има играчи за ЛШ иКШ, но реално погледнато наистина трябва да се стимулират новите отбори.Премахването на СТ пак ще си помогне малко, така ще се търсят всякакви играчи. Малко повече реклами на играта също са и нужни. Каквото става да става.</blockquote>
не знам в коя игра играеш ама тази наистина загива, преди година само А и Б групите бяха пълни - сега в А групата има поне по един бот на сезон, в Б групата само 3-4 играча и то опаднали от миналия сезон,
преди се регистрираха по 20 нови итграча на ден - сега 20 на седмица, вижж само колко турнира са се провалили последните 6 месеца поради липса на записани играчи, от нашата група преди година се подновяваха поне 15 отбора, сега 3-4, извади си главата от пясъка, огледай се какво става около тебе и тогава прави изводи

#5 Deportivo 25.10.2012 12:04
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

сори за офф-а,но фк юнайтед може ли да ми пратиш на лично какво не искаш да споменеш,което го говорят мениджърите,че ми стана любопитно,а явно не съм го чул :)

#6 Removed user 25.10.2012 12:13
Red scorpions
662 Posts

Колеги проблема е в собствениците на играта и администраторите. От тях зависи тази игра колко ще се развива и как ще изглежда. Проблема не е в липсата на интерес от потребителите или от липса на предложения за нейното освежаване.
Ако тези хора решат да освежат играта и да я направят интересна ще го направят.
Пари се изкрават достатъчно от нея. Проблема е някаде другаде ...
Явно това състояние на играта устройва собствениците и. Все пак те са достатъчно богата компания за да си позволят да направят shampioni.com с по-добър дизайн и по привлекателна за новите потребители... просто го няма желанието.

#7 Removed user 25.10.2012 12:44
Loko pd
373 Posts

Вуйчо играл съм игри, в които е имало хиляди играчи и накрая са оставали по 10 онлайн. Това е загиване на играта. Не може една игра на 100 години вече, постоянно да се разраства, това да не ти е майкрософт или гугъл. Малко ти поумней. Когато стигнеш върха, не можеш да седиш на него цяла вечност, трябва все някога да слезеш. Именно така беше и в тази игра. Беше си наред, всичко беше точно, това че има падение, не значи че играта загива. Аз лично ще играя до край, ако трябва и самичък и щом играя, играта няма да е загинала.
Кингса го каза проблема е , че не се обръща внимание на играта, и по-скоро на потербителите, и това е логично. Кой човек ще търпи да го хуля и да го мачкат особено нещо, което той е създал.. Ще ти кажа - трудно се търпи.
Потребителите сме виновни, че админа е изоставил играта, логично е след всички скандали и нападки както и недоволства.
Главата съм си я извадил от пясъка, просто не гледам толкова злобно на нещата сякаш тази игра ми е живота. Напротив, мисля че всичко ще е наред, ако само си цъкаме без да се месим и да се самосъжаляваме,че играта не струва и загива.

#8 Liverpool92 25.10.2012 14:04
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

This post has been removed

#9 Removed user 25.10.2012 17:45
Us
463 Posts

Щом една игра е била привлекателна и вълнуваща а в момента не е,значи НЕЩО Е ПРЕМЕНЕНО ГРЕШНО в нея!!! И трябва да открием точно кое е това нещо или неща което са променени за да се стигне до тук!Според мен само така може да стигнем до отговора на въпроса какво не е наред! Нека всеки да си направи един анализ кое го е превличало в играта преди и каква е разликата сега в играта от тогава.Мисля,че ако повечко хора споделят техните виждания върху проблема ще се установи какъв точно е той и какво трябва да се върне както си е било преди или сегашното да се до оправи подабаващо за да имаме отново един интересен и вълнуващ футболен мениджър!

#10 Removed user 25.10.2012 18:06
Asse saint etienne
2617 Posts

Нека и аз дам мнение по темата, което би било полезно (според мен)!

Ще дам един прост пример за това, което правя от няколко сезона насам.
Първия път когато помогнах по-слаб да спечели първенството беше с цел "да помогна на малкия". И честно казано от тогава насам ми доставя удоволствие като се замисля, че вместо да ламтя за още и още кредит по-добре кредита от титли да се разпредели между отборите в групата, отколкото да го взема всичкия и така да убия стимула на колегите!!! Да бъда като отборите с по 30-40-50 трофея, пак ще получавам 10к на ден, но колегите в началото на всеки следващ сезон ще са с мисълта "ще се боря за второто място".

Е бога ми, как един нов отбор да стане конкурентен? С много вложени пари за виртуална наслада или да се регистрира със задна дата? Тук се иска и малко толерантност. Вместо голяма част от по-старите отбори да бяха прибирали всичко за себе си, то да бяха помислили и за онези дето все остават втори и с празни ръце. От нашата група отбора maniaci получи уверение още през 32-ри сезон, че няма да му преча нито в първенство, нито за КЛ и да вземе титлите без да се притеснява. Не че не мога, ами по-скоро искам всеки да получи по нещичко и така всички да бъдат доволни. Ако ПАРОДИЯ ООД се включи с мнение по темата ще потвърди това написаното от мен.

От следващия сезон maniaci ще подмлади отбора си и се замислям дали да не дам път на Slavia Sofia, че момчето е напористо, а дефакто докато не "изхвърля" настоящите титуляри няма да му дам дори шанс за приза.

И ако може OSC*LILLE* да не приказва за "черно тото" щото няма сила която може да ме накара да загубя ако не искам (освен от по-силен разбира се)

Извода е следния:
Колеги от 2007-2008 година, преди да се стигне до тук, то Вие трябваше сами да достигнете до извода, че ако грабите като митничари всичко по пътя си, то рано или късно скуката във Вашата група щеше да почука на вашата врата!

(beer)