Админе обърни внимание!!!
|
|
---|---|
#1 FC United | 25.10.2012 04:38 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Все нямах време да пусна тази тема,но дойде времето да си кажем някой истини.Лека полека играта върви към своя край.Знаем го всички,но на админа не му пука.Пускат се теми кой се отказва,кой продава отбора си кой го подарява,а колко си тръгват без да дават обяснения незнам.Ето вчера отбора КИНО ФИЛМИ попита толкова ли му е лош играча че няма кой да го купи.18 годишен над 100% никак не е лош,но проблема е че вече няма трансферен пазар.Търсят се само много силни играчи и 14ки СТ,ама тях ги спряха.Админа се опита да раздвижи пазара като ги спя обаче не се получи.Другите таланти почти не се копуват,освен ако не са на 14 години.Видя се че проблема не в СТ,а в това че няма мениджъри.В моята лига има 9 активни от 64 възможни,в другите групи положението е горе доло същото,по 10 ВИП потребиели,което прави около 1500 лв от СМС при положение че се праща само по един,но всички знаем че не е така.Но парите няма да ги броим,колкото и да са са си негови,но можеше да са няколко пъти повече.Помогнах на един пич като му купих играч за да не се откаже,ще помоля някой от богатите колеги да купи играча на КИНО ФИЛМИ,въпреки че това не е наша работа,да спасяваме потребителите.Повечето сме тук отдавна и стоим само заради лафа или заради времето което сме отделили.Преди рестарта имаше период в който всеки отбор зад името си бе написал стачка,но тогава имаше доста повече хора и админа нямаше начин да не обърне внимание.Сега когато пиша тази тема има 5 човека на линия,за справка в един друг мениджър който играя цифрата е 6 753.Админа е инат човек и не обича да му се дава акъл,но трябва да обърне внимание на ръката която го храни.Може би се е разсърдил за нещо,но трябва да направи нещо.Аз съм от групата които се водим съветници,но реално не изпълняваме нищо,в чата тонос и закс от време навреме напишат как сте или нещо от сорта,но нищо не се обсъжда.Както повечто потребители тук играем и други онлайн мениджъри,но явно тук ни е тръпката.Няма смисъл да отричаме че играта добре е замислена,но трябва да се полагат малко грижи.Като за начало ще е добре да се направят няколко неща. |
#2 Removed user | 25.10.2012 09:58 |
373 Posts |
Играта не загива определено, и в следващата година 100% ще има играчи за ЛШ и КШ, но реално погледнато наистина трябва да се стимулират новите отбори. Премахването на СТ пак ще си помогне малко, така ще се търсят всякакви играчи. |
#3 Removed user | 25.10.2012 10:35 |
1030 Posts |
Единственото умно предложение е точка 3. |
#4 Removed user | 25.10.2012 11:30 |
207 Posts |
<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Играта не загива определено, и в следващата година 100% ще има играчи за ЛШ иКШ, но реално погледнато наистина трябва да се стимулират новите отбори.Премахването на СТ пак ще си помогне малко, така ще се търсят всякакви играчи. Малко повече реклами на играта също са и нужни. Каквото става да става.</blockquote> |
#5 Deportivo | 25.10.2012 12:04 |
539 Posts
Since 22.05.2007 |
сори за офф-а,но фк юнайтед може ли да ми пратиш на лично какво не искаш да споменеш,което го говорят мениджърите,че ми стана любопитно,а явно не съм го чул :) |
#6 Removed user | 25.10.2012 12:13 |
662 Posts |
Колеги проблема е в собствениците на играта и администраторите. От тях зависи тази игра колко ще се развива и как ще изглежда. Проблема не е в липсата на интерес от потребителите или от липса на предложения за нейното освежаване. |
#7 Removed user | 25.10.2012 12:44 |
373 Posts |
Вуйчо играл съм игри, в които е имало хиляди играчи и накрая са оставали по 10 онлайн. Това е загиване на играта. Не може една игра на 100 години вече, постоянно да се разраства, това да не ти е майкрософт или гугъл. Малко ти поумней. Когато стигнеш върха, не можеш да седиш на него цяла вечност, трябва все някога да слезеш. Именно така беше и в тази игра. Беше си наред, всичко беше точно, това че има падение, не значи че играта загива. Аз лично ще играя до край, ако трябва и самичък и щом играя, играта няма да е загинала. |
#8 Liverpool92 | 25.10.2012 14:04 |
1556 Posts
Since 09.07.2009 |
This post has been removed |
#9 Removed user | 25.10.2012 17:45 |
463 Posts |
Щом една игра е била привлекателна и вълнуваща а в момента не е,значи НЕЩО Е ПРЕМЕНЕНО ГРЕШНО в нея!!! И трябва да открием точно кое е това нещо или неща което са променени за да се стигне до тук!Според мен само така може да стигнем до отговора на въпроса какво не е наред! Нека всеки да си направи един анализ кое го е превличало в играта преди и каква е разликата сега в играта от тогава.Мисля,че ако повечко хора споделят техните виждания върху проблема ще се установи какъв точно е той и какво трябва да се върне както си е било преди или сегашното да се до оправи подабаващо за да имаме отново един интересен и вълнуващ футболен мениджър! |
#10 Removed user | 25.10.2012 18:06 |
2617 Posts |
Нека и аз дам мнение по темата, което би било полезно (според мен)! |